Este foarte usor sa faci un copil sa zambeasca, oferindu-i un cadou potrivit. Cu siguranta ca iti face placere sa ii incanti pe princhindei cu mici atentii, indiferent daca este vorba despre copiii tai, despre nepoti sau despre copiii celor mai buni prieteni de familie. La fel de siguri suntem, insa, si de faptul ca alegerea unui dar adecvat varstei copilului poate fi o decizie extrem de dificila. Tocmai de aceea iti prezentam urmatorul ghid care contine cele mai utile, dar si cele mai nastrusnice idei de daruri pentru micuti!

 

 

Cuprins:

 

  1. Idei de cadouri pentru copiii de pana la 1 an

  2. Idei de cadouri pentru copiii intre 2-3 ani 

  3. Idei de cadouri pentru copiii de 4-5 ani

  4. Idei de cadouri pentru prescolari 

  5. Idei de cadouri pentru scolari

 

Idei de cadouri pentru copiii de pana la 1 an

Micutul caruia vrei sa ii faci un cadou are doar cateva luni de viata? Chiar daca nu va putea primi personalul darul tau, cu siguranta ca parintii sai i-l vor prezenta asa cum trebuie! Trebuie sa stii ca aceasta perioada destul de provocatoare pentru cei mari, care sunt nevoiti sa gaseasca cele mai potrivite activitati si obiecte prin care sa le capteze copiilor. Principalul motiv este ca, desi micutii sunt curiosi sa descopere lumea inconjuratoare, ei nu au inca varsta potrivita sa manevreze corect si in siguranta obiectele din casa sau de afara. Asadar, cadourile pe care i le faci pot fi diverse decoratiuni luminoase si colorate, care sa ii starneasca interesul si poate chiar sa-l linisteasca atunci cand le priveste. Avem pentru tine cateva sugestii:

 

  1. Lampa Cub Infinity

Lampa Club Infinity este un accesoriu de decor spectaculos pentru camera celui mic. Cu ajutorul acesteia, poti crea o atmosfera magica, in spatiul dedicat celui mic. Lampa foloseste lumini LED si contine oglinzi repartizate pentru a o dispera in diverse moduri, in functie de optiunea aleasa. Cu siguranta cadou de acest tip ii va fascina pe micuti. Si, in plus, pentru ca lampa sa functioneze trebuie doar sa conectezi portul USB inclus in pachet la telefon sau sa folosesti 3 baterii AAA. 

 

 

  1. Lampa Balon

Un alt accesoriu inedit si foarte potrivit pentru camera unui copilas care nu a implinit inca 1 an, este lampa in forma de balon. Aceasta functioneaza cu baterii AAA, este realizata din plastic si va crea o atmosfera placuta si calda oriunde va fi asezata. Cel mic va fi, fara indoiala, captivat de acest accesoriu minunat!

Idei de cadouri pentru copiii intre 2-3 ani 

1 an – de atat au nevoie copiii pentru a se familiariza cu cele mai importante prezente si detalii din jurul lor. Dupa acest interval de timp, prichindeii devin si mai curiosi, mai energici si, cei mai multi dintre ei, deja au facut primii lor pasii. In continuare ei sunt atrasi de lumini si de zgomote, insa acum sunt pregatiti sa foloseasca jocuri ceva mai complexe, care presupun sortarea sau aranjarea obiectelor de diferite forme. Cartile cartonate, cuburile din plastic sau din lemn, tricicletele, corturile si tunelurile pentru activitati, instrumentele muzicale sau jucariile pentru dentitie sunt doar cateva dintre optiunile cele mai comune de cadouri pentru ei. Totusi, noi iti propunem si variante mai deosebite, cum ar fi:

 

  1. Puzzle Baby Farm 

Puzzle-ul Baby farm este ideal pentru copii cu varste intre 2 si 4 ani. Piesele din componenta sa sunt realizate din carton gros, de 4 mm, iar dimensiunea minima a acestora este de 30×60 mm, ceea ce inseamna ca este un joc sigur pentru copilasi. Cu ajutorul acestui puzzle, princhindeii pot invata mai usor animalutele domestice (printre care purcelusul, vacuta sau calul) si totodata isi pot dezvolta abilitatile de coordonare. 

  1. Set Puzzle Disney

Special conceput pentru copiii cu varste mai mare de 2 ani, acest set contine 5 puzzle-uri care ilustreaza animalute celebre din creatiile Disney. Astfel, Dumbo, Lion, Dalmatienii sau The Lion King il vor insoti pe micut in fascinanta calatorie a cunoasterii. Puzzle-urile contin 3, 4 sau 5 piese si contribuie la dezvoltarea gandirii logice, dar si la antrenarea indemanarii si a puterii de concentrare a copiilor. 

 

 

 

 

 

 

    

  

 

  1. Jucarie plus Mouse

Jucariile de plus sunt preferatele micutilor, indiferent de varsta. Jucariile de plus Minnie si Mickey Mouse au un design haios si atractiv si o inaltime de 12 cm. Celebrele personaje din desenele animate Disney vor fi cei mai buni prieteni ai copiilor pe care vrei sa ii bucuri! Nu uita sa selectezi jucaria preferata inainte de a plasa comanda. 

Idei de cadouri pentru copiii de 4-5 ani

Dupa varsta de 3-4 ani, copiii incep sa interactioneze unii cu ceilalti. Tot acum, imaginatia lor se afla in plina dezvoltare, motiv pentru care pot incepe sa inventeze diverse jocuri si poate chiar sa imite personajele lor preferate din basme si din desene animate. Seturile de lego, trusele de experimente, plastelina, masinutele, costumele si accesoriile cu eroii lor favoriti, papusile sau hainele pentru papusi sunt pe lista cadourilor care i-ar bucura, fara indoiala, pe micutii aflati la aceasta varsta. 

Poti comanda si din magazinul nostru online cadouri potrivite pentru copiii de 4-5 ani, cum ar fi:

 

  1. Colecție Doctorița Plușica

Cauti un cadou potrivit pentru copiii de 4-5 ani? Atunci setul ”Doctorita Plusica” este o alegere foarte buna! Daca nu cumva stii deja acest lucru, acest personaj extrem de indragit de catre fetite in special conduce, din casuta ei de papusi, o clinica pentru jucarii. Astfel, setul contine figurina Plusica, dar si figurinele celor mai buni prieteni ai ei. 

  1. Colectie Testoasele Ninja

Un cadou potrivit pentru baieteii de 4-5 ani este colectia de figurine cu testoasele Ninja. Setul este format din 4 figurine, care le ilustreaza pe celebrele broscute nastrusnice: Donatello, Rafaelo, Leonardo si Michelangelor. Joaca-te alaturi de micutii tai folosind setul de figurine cu testoasele Ninja!

  1. Papusa Gorjuss LadyBird

Un cadou ideal pentru fetite, papusa Gorjuss LadyBird are un design sofisticat, elegant si masoara 32 de cm inaltime. Papusile Gorjuss sunt cunoscute in intreaga lume, remarcandu-se prin aspectul aparte, dar si prin calitatea materialelor din care sunt realizate. Papusa este recomandata copiilor cu varste mai mari de 3 ani.

 

  1. Joc Brosquito

Jocul Brosquito este un dar adecvat pentru copiii de 4-5 ani, avand in vedere faptul ca, in aceasta etapa, cei mici cauta interactiunea cu alti prieteni de varsta lor. Brosquito este un joc colectiv, care contine 1 tabla cu 10 accesorii, 10 figurine in forma de broscuta, 6 pioni si un zar. Brosquito poate fi jucat de 2-6 jucator. 

 

Idei de cadouri pentru prescolari 

Odata ce au implinit 6 ani, copiii sunt prescolari, indifrent ca merg inca la gradinita sau ca s-au ”inrolat” in clasa zero. Mai au inca timp sa se bucure de joaca dupa bunul plac, inainte de a porni pe caile descifrarii tainelor cifrelor si ale caligrafiei. Pentru a le oferi in continuare liberatatea de a se juca si, totusi, pentru a-i pregati pentru ceea etapa ce va urma in dezvoltarea lor, poti sa alegi cadouri educative. Astfel, nu evita sa le oferi in dar puzzle-uri, jocuri de lego sau carti, insa nu te limita doar la acestea. Ia in considerare si alte idei potrivite pentru ei:

 

  1. Set creatie Margele Norocoase

Creativitatea micutilor trebuie antrenata constant, motiv pentru care iti prezentam un cadou inedit, care sa ii ajute sa isi imbogateasca imaginatia. Este vorba despre setul de creatie ”Margele Norocoase”, recomandat copiilor cu varsta de minim 5 ani. In special, fetitele se vor bucura de acesta, confectionand diverse accesorii hand-made!

  1. Set tenis Mickey Mouse

Micutii sunt plini de energie, pe care ar trebuie sa o consume intr-un mod cat mai creativ si distractiv. Pentru copiii aflati la varsta prescolare, un dar inspirat este setul de tenis Mickey Mouse. Acesta include 2 palete si 2 mingii si asigura distractia prichindeilor, alaturi de prietenii lor!

  1. Ghiozdan gradinita Minion Junior

Unul dintre cele mai potrivite cadouri copii este ghiozdanelul de gradinita Minion Junior. Indragitele personaje animate ii vor insoti pe prietenii lor prescolari in aventurile de zi cu zi, fiind accesoriul perfect pentru fanii Minions! Ghiozdanul este prevazut cu un compartiment care se inchide cu fermoar si are bretelele ajustabile.

 

 

Idei de cadouri pentru scolari 

Sursa foto: Pixabay 

Odata ajunsi la varsta la care trebuie sa mearga la scoala, copiii isi dezvolta apetitul pentru cunoastere. De asemenea, ei sunt in etapa in care trebuie sa isi extinda abilitatile motrice, astfel ca jocurile de indemanare sunt ideale pentru ei in acest moment al vietii. Totodata, poti opta pentru jocuri matematice ori lingvistice, insa de departe cele mai adecvate daruri pe care le poti alege sunt cele care il vor pregati pentru statutul de elev. Iata cateva dintre accesoriile importante din care poti alege:

 

 

  1. Set penar si ghiozdan Donuts

Anul scolar este pe cale sa inceapa, asadar trebuie sa alegi un ghiozdan cool pentru cel mic. Partea estetica este, poate, cea mai importanta pentru copii, asadar sugestia noastra este sa alegi un model de ghiozdan foarte vesel. In plus, iti oferim cadou si un penar, in ton cu imprimeul rucsacului! Ghiozdanul Donuts este realizat din materiale de calitate, care ii confera o rezistenta aparte. Asadar, ai toate motivele sa il achizitionezi pentru copiii dragi din viata ta!

 

  1. Umbrela Minions

Umbrela este un accesoriu util copilasilor, mai ales cand capriciile toamnei isi fac simtita prezenta. Pentru ca acest accesoriu sa para si mai interesant, ce-ar fi sa alegi un model care infatiseaza personajele preferate ale celor mici? Propunerea noastra de astazi este umbrela Minions, insa pe site-ul nostru sunt disponibile si alte modele hazlii de umbrele pentru cei mici. 

Dimensiunea umbrelei este de 42 cm si este rezistenta la vant. 

  1. Carte pentru invatarea limbii engleze

Ajuta-l pe copil sa invete limba engleza oferindu-i in dar o carte speciala. Filele acestei carti ascund cele mai interesante povesti clasice din limba romana, traduse si in limba engleza. Cateva dintre acestea sunt: Degetica, Ratusca cea Urata, Craiasa Zapezii, Mica Sirena. Totodata, cartea contine exercitii care ii vor ajuta pe cei mici sa isi insuseasca mai rapid notiunile acestei limbi straine.  Distrati-va si invatati impreuna folosind aceasta carte plina de povesti si de imagini captivante!

 

 

 

In functie de varsta pe care o au, trebuie sa daruim copiilor anumite cadouri. Inspira-te din lista noastra si fa cele mai potrivite alegeri!

 

Cu drag,

Echipa GiftForYou

Scrie un comentariu