Barbatul Gemeni este sociabil, efervescent, mereu in cautare de ceva nou! 

Au o minte ascutita si le place sa o mentina asa! Adora sa citeasca, sa invete lucruri noi, sa cunoasca oameni noi, sa afle cat mai multe din domenii cat mai vaste. 

Barbatul Gemeni are pasiuni diverse, incearca cat mai multe si intr-un timp cat mai scurt, pentru ca se plictisesc repede. Le plac senzatiile noi, asa ca ii poti oferi cadou o sedinta de bungee-jumping sau orice alt sport extrem pe care nu l-a incercat, insa sa nu te simti ofensat daca va trece la urmatorul lucru intr-o clipita. Asta nu inseamna ca nu apreciaza sau ca nu le place, insa asa sunt ei, rapizi si efervescenti si trebuie sa tii pasul cu ei, sau macar sa incerci. 🙂

Adora varietatea, asa ca le poti la mai multe cadouri mici. Ii poti lua spre exemplu un suport pentru vin ce ii va surescita curiozitatea, alaturi de o sticla cu vin, o placuta decorativa amuzanta si dulciuri.

   

Ii place sa fie inconjurat de oameni si sa socializeze. La petreceri, el este de obicei cel ce anima atmosfera, insufleteste petrecerea. A sa ca ii poti organiza o petrecere de ziua lui, si pentru a condimenta atmosfera, ii poti oferi cadou un joc cu shoturi:

Gemenii adora sa calatoreasca, sa cunoasca oameni noi, sa descopere locuri si culturi noi. Asa ca accesoriile pentru calatorii vor fi cadouri apreciate, recomandarile noastre sunt Jurnalul Waterproof pe care poate scrie in orice conditii sau Sticla exploratorului:

Zodia Gemeni patroneaza partea superioara a corpului, bratele in special, asa ca puteti opta pentru accesorizarea acestora, recomadarile noastre sunt: butonii Superman, ceasul Guess Orange sau bratarile cuplu Ancient Jade.

Nu uitati, barbatii Gemeni apreciaza cadourile iesite din comun, speciale!

Le uram La multi ani sarbatoritilor si petrecere frumoasa!

Cu drag,
Echipa GiftForYou

Scrie un comentariu