Pentru pasionatii de calatorii Harta Razuibila este cel mai tare cadou pe care il pot primiAsa cum ii spune si numele, harta este acoperita cu o folie ce poate fi razuita, in functie de locurile minunate vizitate. Apoi devine un frumos obiect decorativ pentru casa si birou, ce pastreaza amintirile din vacanta aproape.



Somnorosilor le va fugi somnul instantaneu cu Ceasul alarma care fuge! Daca nu este oprit, sare de pe noptiera  si fuge prin casa, facand galagie. Reprezinta cadoul perfect pentru prietenii care intarzie tot timpul. Asa vor ajunge la timp mereu.


Disponibil in patru culori diferite:


Cu totii avem macar un prieten care pierde noptile in fata laptopului. Pentru ca vechile obiceiuri mor greu, propunem macar sa le facem viata mai usoara si mai amuzanta cu simpaticul Astronaut care lumineaza tastatura cu ajutorul becurilor LED, fix unde aveti nevoie, datorita cablului flexibil:



Pentru prietenii sau colegii stresati recomandam Mingea antistres cu fata umana, disponibila in mai multe variante: Multumit, Vesel, Suparat si Revoltat. Vor fi cu siguranta incantati cand o vor primi.


O alta metoda de relaxare o reprezinta Plastilina magenetica inteligenta. Este realizata dintr-un material numit fluid non-newtonian. Plastilina magnetica este usor de modelat datorita proprietatilor sale elastice,sfideaza legile gravitatiei, pune creativitatea la incercare si ajuta creierul sa se relaxeze.


Pasionatii de citit vor fi incantati de lampa special conceputa pentru citit. Se prinde de carte si lumineaza fara sa deranjeze.

Nu am uitat nici de cei ce iubesc florile. Ghiveciul cu nori reprezinta cadoul potrivit.
Norul mentine plantele udate exact in cantitatea de care au nevoie. Apa picura din nor, revigorand florile si ofera o imagine proaspata si naturala, de care plantele cu siguranta se vor bucura. Si cel ce le detine, bineinteles.🙂
Fiti creativi atunci cand alegeti cadourile pentru cei dragiVor aprecia efortul depus si isi vor aminti cu drag de voi ori de cate ori vor vedea/utiliza cadoul.
Cu drag,
Echipa Giftforyou.ro


Scrie un comentariu